Gevelisolatie

Gevelisolatie bij Veldland

Gevelisolatie biedt tal van voordelen voor je woning. Bij Veldland Verduurzaming verhogen we niet alleen het wooncomfort, maar geven we je huis ook een esthetische facelift. Door je gevel goed te isoleren, creëer je een thermische schil rondom je woning, waardoor warmteverlies wordt voorkomen en je energierekeningen dalen. Daarnaast verbetert het de geluidsisolatie, waardoor je meer rust en stilte in huis hebt.

gevel-isolatie-veldland

Wat is gevelisolatie

Gevelisolatie is een veelzijdige en effectieve methode om energie te besparen en het comfort van je woning te verbeteren. Bij gevelisolatie wordt isolatiemateriaal aangebracht aan de buitenzijde van je gevels, waardoor warmteverlies wordt voorkomen en je energierekening wordt verlaagd. Het zorgt voor een thermische schil rondom je woning, waardoor je huis beter geïsoleerd blijft en je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur.

Voordelen van gevelisolatie

Gevelisolatie biedt diverse voordelen. Allereerst zorgt het voor een verbeterde thermische isolatie, waardoor je woning warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. Dit resulteert in een comfortabelere leefomgeving en verlaagt je stookkosten. Daarnaast draagt het bij aan geluidsisolatie, waardoor je minder last hebt van omgevingsgeluiden en meer rust in huis ervaart. Bovendien verhoogt gevelisolatie de energiezuinigheid van je woning en daarmee ook het energielabel, wat een positief effect heeft op de waarde van je huis.

Het isolatieproces​

Het isoleren van de gevel is een specialistisch proces dat met zorg moet worden uitgevoerd. Ons ervaren team voert een grondige inspectie uit om de beste isolatiemethode te bepalen voor jouw woning. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal nauwkeurig aangebracht aan de buitenzijde van de gevels. Dit zorgt voor een naadloze en duurzame isolatielaag die warmteverlies voorkomt en je huis een geheel vernieuwde uitstraling geeft.

Kies voor professionele isolatie

Bij Veldland Verduurzaming hebben we de expertise en ervaring om hoogwaardige isolatie-oplossingen te bieden. Onze vakkundige professionals maken gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen en zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van de isolatie. We begrijpen het belang van goed geïsoleerde gevels voor energiebesparing en het verbeteren van je wooncomfort. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe gevelisolatie jouw woning kan transformeren en verduurzamen.

gevelisolatie-2

Soorten gevelisolatie

Bij Veldland werken wij met verschillende soorten gevelisolatie. 

  1. Gevelbekleding met isolatie: Bij deze methode wordt isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de gevel aangebracht, gevolgd door een afwerking met gevelbekleding. Dit biedt niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar verbetert ook de esthetiek van de woning. Materialen zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS) of houtvezelisolatie worden vaak gebruikt in combinatie met diverse afwerkingsmogelijkheden.
  2. Voorzetgevels: Deze methode omvat het plaatsen van een extra gevel voor de bestaande buitenmuur. Hierin wordt isolatiemateriaal verwerkt. Dit is een efficiënte manier om de thermische prestaties van een gebouw te verbeteren, terwijl de oorspronkelijke uitstraling behouden blijft.

De keuze voor het type gevelisolatie hangt af van factoren zoals de constructie van de gevel, de gewenste isolatiewaarde en esthetische voorkeuren. Bij Veldland helpen we graag bij het kiezen van de juiste gevelisolatie voor jouw specifieke situatie.

 
Veldland Verduurzaming wit

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak de eerste stap naar energiezuinig wonen.

Chat openen
1
Scan de code
Welkom bij Veldland Verduurzaming!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze isolatieoplossingen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen!