Dakisolatie Hilversum

Dakisolatie bij Veldland

Dakisolatie is een effectieve manier om energie te besparen en het comfort in je woning te verbeteren. Met goed geïsoleerde daken blijft je huis in de winter warmer en in de zomer koeler, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien draagt het bij aan geluidsisolatie, waardoor je meer rust en stilte in huis hebt. Door te kiezen voor dakisolatie, bespaar je op energiekosten en verlaag je je ecologische voetafdruk. Veldland zorgt voor een zorgvuldige isolatie van je dak, met een merkbare verbetering van je wooncomfort als resultaat.

pir-blok-snijden-dakisolatie
dakisolatie

Hilversum isolatiesubsidie

Ben je woonachtig in Hilversum? Dan heb je naast de landelijke ISDE Subsidie recht op het Hilversum Isolatie Programma (HIP). Met deze regeling heb je de volgende twee opties: 
Enkelvoudige subsidie: maximaal € 1.000 voor isolatie van uw woning. Het isoleren kunt u door een bedrijf laten doen of zelf
Collectieve subsidie: maximaal € 2.000 per woning. U isoleert dan samen met minimaal 3 buren. De werkzaamheden mogen per woning verschillen, maar moeten door één bedrijf worden uitgevoerd. 
Wij van Veldland Verduurzaming nemen het regelen van de subsidie kosteloos uit handen. 

Wat is dakisolatie

Dakisolatie is een effectieve methode om energie te besparen en het comfort van je woning te verbeteren. Bij dakisolatie wordt het dak van je woning geïsoleerd om warmteverlies te beperken en de isolatiewaarde te verhogen. Door je dak goed te isoleren, voorkom je dat warmte ontsnapt en koude lucht binnendringt. Dit resulteert in een aangenamere leefomgeving en verlaagt je energiekosten.

Voordelen van dakisolatie​

Dakisolatie biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgt het voor een betere warmte-isolatie, waardoor je huis warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. Dit resulteert in een comfortabelere woonomgeving gedurende het hele jaar. Daarnaast draagt het bij aan energiebesparing en vermindert het je stookkosten. Bovendien helpt het ook geluidsoverlast van buitenaf te verminderen, waardoor je meer rust en stilte in huis hebt.

Het isolatieproces​

Het isoleren van het dak is een specialistisch proces dat nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Afhankelijk van het type dak kan er gekozen worden voor isolatie aan de binnen- of buitenzijde. Het isolatiemateriaal wordt zorgvuldig aangebracht om alle openingen en kieren te bedekken. Dit zorgt voor een goede isolerende laag die warmteverlies voorkomt. Het isolatieproces wordt uitgevoerd door ervaren professionals en kan doorgaans binnen een redelijke termijn worden afgerond.

Kies voor professionele isolatie

Bij Veldland Verduurzaming hebben we de expertise en ervaring om hoogwaardige isolatie-oplossingen te bieden. Ons team van vakkundige professionals maakt gebruik van kwalitatieve isolatiematerialen en zorgt voor een nauwkeurige plaatsing. We begrijpen het belang van een goed geïsoleerd dak voor energiebesparing en comfort in je woning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe dakisolatie jouw woning kan verbeteren.

Soorten dakisolatie​

Bij Veldland Verduurzaming bieden wij een selectie hoogwaardige dakisolatieproducten aan, zorgvuldig gekozen om te voldoen aan diverse behoeften. Ontdek de voordelen van onze specifieke isolatiematerialen:

  • Naturoll: Naturoll is een veerkrachtige woldeken. Het is ontworpen om houtconstructies thermisch, akoestisch en brandveilig te isoleren. Met een Euro brandklasse A1 en niet-brandbaarheid draagt Naturoll bij aan een veilige en comfortabele leefomgeving.
  • PIR: PIR (Polyisocyanuraat) is een veelgebruikt isolatiemateriaal vanwege zijn hoge isolatiewaarde. Het is effectief in het beperken van warmteverlies en draagt bij aan energie-efficiëntie.
  • Isovlas TG Elegant: Isovlas TG Elegant biedt esthetische en hoogwaardige na-isolatie van binnenuit met flexibel vlasisolatie op een harde, gladde onderplaat. De afwasbare, stootvaste plaat zorgt voor een strakke afwerking, terwijl het oversized vlaspakket alle hoeken en gaten afdicht, waardoor kou, warmte en geluid worden geïsoleerd. Biobased, duurzaam en snel te plaatsen.
  • PIF Isofast: PIF Isofast combineert een afgewerkt MDF-paneel met PIF isolatiefolie voor efficiënte isolatie. Directe montage op gordingen, dankzij het unieke veer-groefsysteem, elimineert de noodzaak van extra profielen. Dit systeem biedt een naadloze isolatieoplossing met gemakkelijke installatie en een strakke, gepolijste afwerking.
  • Icynene: Icynene is een innovatief isolatieschuim dat zich aanpast aan de contouren van de ruimte, waardoor het alle kieren en naden vult. Het biedt uitstekende thermische isolatie en draagt bij aan een luchtdichte afdichting.

Dakisolatie kosten​

Bij dakisolatie kunnen de kosten sterk variëren afhankelijk van diverse elementen, waaronder het dakoppervlak en het type dak. Hoewel we een geschatte prijsrange presenteren voor diverse woningtypes, is het van belang te benadrukken dat werkelijke kosten kunnen afwijken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een individuele prijsinschatting gebaseerd op jouw specifieke dakomstandigheden.

Dakisolatie p/m² Zonder afwerking incl. btw Met afwerking incl. btw
Tussenwoning (ca. 35 m2)
€1.300,- tot €1.700,-
€2.450,- tot €3.250,-
Hoekwoning (ca. 50 m2)
€1.900,- tot €2.350,-
€3.650,- tot €4.500,-
2-onder-1-kapwoning (ca. 60 m2)
€2.350,- tot €3.000,-
€4.490,75 tot €5.715,50
Vrijstaande woning (ca. 110 m2)
€4.250,- tot €5.950,-
€8.150,- tot €11.450,-
Veldland Verduurzaming wit

Benieuwd wat wij voor jou in Hilversum kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak de eerste stap naar energiezuinig wonen.

Chat openen
1
Scan de code
Welkom bij Veldland Verduurzaming!

Heb je vragen of wil je meer weten over onze isolatieoplossingen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen!